diumenge, 7 d’abril del 2013

Estem treballant dur

Aquestes pasqües hem estat treballant dur en la gravació del disc de Fent la mà. Encara no podem dir el dia que eixirà i no volem dir el nom que tindrà. El que podem dir és que conté 9 cançons, i conté algunes cançons que ja conegueu i que ens agraden tant que no voliem deixar-les a la maqueta.



Açó és Beselga, a la comarca del Camp de Morvedre. Ací hem gravat les nostres cançons. Hem de donar gràcies a Encarnación Estellés, la tieta de Manu, qui ens ha deixat la seua casa aquestos dies. També a Marta que ens aconseguí uns micrófons que ja voldriem desitjar gràcies als tècnics de la UJI.

Ara que tot ha quedat gravat és el torn de fer el treball repetitiu, el torn de Samu, en qui tenim plena confiança.

Crec que està quedant ja clar que el disc és totalment autoproduït. Volem deixar clar que nosaltres no confiem en les discogràfiques, i sabem que podriem estar tocant per tot arreu cançons que ens donarien fàstic com son les que toquen molts dels grups que ara estàn triomfant al panorama, però no volem fer-ho. Estem orgullosos del que fem, cap mai ningú condicionarà allò que volem fer perquè 'al vèncer sense obstacles es triomfa sense glòria'.

I sobretot, gràcies a tots vosaltres, que feu que volguem anar endavant.